Színokos

Ahogyan ez a közösségi oldalainkon is látszik, mi a színkombinációk széles skáláját kínáljuk, ami a férfi öltöny divatot illeti. Lássuk, milyen színeket válasszunk a különböző alkalmakra, és hogyan kombináljuk őket.

⬛️ Fekete

Minden férfi szekrényében lennie kell egy fekete öltönynek. Ez az ideális estélyekre, férfiak számára. Esküvőkre és más különleges alkalmakra is kiváló választás, ha egy elég elegáns öltözékről beszélünk. A leginkább ajánlott kombináció a fehér ing, a fekete nyakkendő és a fekete, fűzős Oxford-jellegű cipő.

🟦 Kék

A kék öltönyök, különösen a tengerészkék öltönyök, a szakmai élet kísérői, legyen szó akár a mindennapi irodai életről, akár az ügyfelekkel való találkozókról vagy állásinterjúkról. Melegebb napokon világosabb árnyalata is tökéletes választás. És hogyan kombinálja? Nos, viselje fehér, világoskék vagy absztrakt mintás inggel, hozzá illő nyakkendővel és fekete, barna vagy kék cipővel, esetleg mokaszinnal.

⬜️ Szürke

Az idei év legmenőbb férfi öltönykabátja a Shop Alike webáruház bestseller rangsora szerint a szürke árnyalatait ötvözi. A szürke tökéletes alternatívája a fekete vagy tengerészkék öltönynek. Ami a színkombinációkat illeti, egy szürke öltönyhöz szinte bármi illik, a világos színű ingektől a csíkos ingeken át a kockás ingekig és a kockásakig, a hozzá illő nyakkendővel. Barnával való kombinálása sokaknál kiüti a biztosítékot, azonban nagyon kiemelik egymást. Hideg napokon egy fekete garbóval is tökéletes választás.

🟫 Bézs

A krémszínű férfi öltönyt melegebb időben, szabadidőben és munkában is használják. A különböző színekben kivitelezett finom kockás minta kifinomult és formális jelleget kölcsönöz az öltönynek, és az öltönyminták között az egyik klasszikusnak számít. Bár túlsúlyos férfiaknak nem ajánlott, hiszen alapvetően a világos színek optikailag erősítik az embereket. A mintás öltönyök, már kék-szürke árnyalatokban, ideálisak a mindennapi irodai élethez, de kevésbé a partikhoz. A fekete és barna oxfordok, valamint világos csíkos ingek jól illenek ehhez a stílushoz.

🔳 Csíkos

A csíkos férfi öltöny különösen elegáns megjelenést garantál mind az üzleti életben, mind a magánéletben. Ezzel hangsúlyozhatja személyiségét és kifinomultabb stílusérzékét. Próbálja ki a sötét nyomatok kombinálását fehér inggel, finom nyakkendővel és színes díszzsebkendővel. A nyakkendő kiválasztásakor konzultáljon megbízható szabójával a kontrasztról.

en_GBEnglish (UK)